Hvem er vi

Velkommen til juvelerne.dk.

juvelerne.dk er en ekstraordinær webshop, der sælger flotte og billige smykker.

Hos juvelerne.dk sælger vi ikke blot smykker – vi leverer drømme. Der ligger ofte mange tanker og følelser bag købet af smykker. Man forkæler sig selv eller andre med smykker, når de/man har fortjent lidt ekstra. Et smykke er derfor aldrig blot et smykke. Alle smykker har en fortælling bag. Måske ikke lige med det samme, men senere får det med garanti. 

Hvordan finder man et smykke, som passer præcis til den enkelte person? Svaret er, at man skal finde noget fantastisk, der lige netop signalere det man vil sige, f.eks. "Du er et fantastisk menneske"

Billige smykker til hende og ham

Langt den største del af vores smykker er til kvinder, men vi har også en del i vores udvalg til mænd. Vi bestræber os på at have nettets billigste priser, så hvis det er billige smykker du søger, så er du gået det rigtige sted hen. Udvalget omfatter en bred vifte af kendte danske og internationale mærker, og vi sælger kun smykker online.

Selvom du køber billige smykker ved juvelerne.dk, så er kvaliteten i top. 

Vores mål er at sælge tilsvarende produkter billigere end andre online forhandlere.

Fuld tryghed når du køber smykker online

Det betyder noget for os, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Din tilfredshed er også vores vigtigste mål. Vi er klar over, at ingen er 100% fejlfri, men vi gør til gengæld alt hvad vi kan for at rette op på vores fejl. Derfor har vi en ordning, vi kalder 100% tilfredsheds garanti. Dette betyder, at hvis du ikke er tilfreds med det produkt, du modtager, kan du blot sende det retur, og vi bytter varen eller returnerer det fulde beløb.

Du har altid 90 dages returret.

Hos Juvelerne.dk bestræber vi os på at du modtager din levering indenfor 2-5 hverdage.

Vi glæder os til at levere netop din drøm.